Entreprenör

Nu när jag äntligen fått flytta in i min egna lokal utanför mitt hem så har jag tagit tag i ett projekt som jag valt ska gå under namnet Entreprenör.

Entreprenörs koncept är tänkt att fungera som ett nätverk som ska arbeta för ökat nätverkande mellan Sveriges alla entreprenörer. Jag har tänkt att utveckla det först på lokal nivå här i Nynäshamn för att sedan gå vidare tillsammans med lokala entreprenörer i andra städer i Sverige och driva det mer i föreningsform.

Har nu lite smått börjat prata med andra entreprenörer och förbereder kontakt med politiker i kommunen för att se om de är villiga att vara inblandade på något sätt. I Nynäshamn har vi en mycket framåtsträvande och hårt arbetande kommunalråd vid namn Ilija Batljan. Han är väldigt mån om vår stad och att det startas nya företag och med det nya jobb. Så där hoppas jag kunna få igång lite samtal.

Med detta projekt vill jag främst nå unga människor som precis har tagit eller drömmar om att ta steget ut som egen företagare. Kanske kan vi föreläsa i skolorna och entreprenörskap och eget företagande i framtiden och hjälpa de unga entreprenörerna ur sitt skal så att det kan komma igång med att sitt arbete för att nå sina drömmar.

Anledningen att jag valt att dra igång detta är att när jag som ung och driftigt entreprenör ville komma igång med en verksamhet inte direkt hittade något stöd eller motivation på lokal nivå eller ens utanför Internet. Det har jag alltid velat ändra på. Om nu har jag chansen.

Nätverkande över huvud taget är extremt viktigt och att med enkla former kunna stödja varandra med tips, kontakter och andra praktiska saker är guld värt. Det kan väl alla hålla med om?

About Andreas 626 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.

2 Comments

Kommentarerna är stängda.