Min kamera är trasig | Arbetslogg 2009-07-27

Om ni saknar att få se mig i varje inlägg så får jag tyvärr säga att det kan dröja innan ni igen får se dagens outfit här på bard.nu. Min kamera är nämligen trasig. Sorry!

Morgonen idag har gått åt att styra upp ett par av mina resesajter. Dels gå igenom Resebokningen lite för att se att allt flyter på, och det gör det förutom att det är en del väntetid för att få alla APIer men Patrik på Zanox kämpar på för mig när alla andra har semester.

Sedan så har vi nu uppdaterat en av sista minuten sajterna, men det är lite småpill för att få till det kvar. Men nu finns i alla fall Solresor också med. Idag samtalade jag faktiskt också lite med deras Ecommerce-ansvarige och de verkar satsa bra på affiliate och sådant och hon ”lovade” en spännade höst. Bra där!

Senaste veckorna har jag också förvärvat en rad domännamn som jag tog mig lite tid till att planera idag. Bland dessa finns bland annat:

odds24.se
Detta blir en innehållssajt till Dream Builders spelnätverk.

düsseldorf.se
Blir en reseguide. Kommer inte satsa något vidare på den men kommer bli en bra sajt ändå så klart.

gratistelefon.se
Blir en sajt där jag kommer ha innehåll om olika operatörer och deras erbjudanden.

foretagsforsakring.nu
Perfekt till mitt lilla experiment med försäkringsbranschen.

sminkguiden.se
Ett nytt försök att ge mig på denna nisch. Sist gick det grymt bra men sålde den sajten.

allinclusiveresor.se
Blir en sökmotor endast för all inclusive resor.

About Andreas 5209 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.