Senaste veckornas arbete

Nu var det ett tag sedan igen jag skrev något vettigt här. Mycket att göra helt enkelt, och ingen som helst lust att skriva. Här kommer dock en summering av vad som hänt de senaste veckorna.

Nya sajter

Både jag och Dream Builders har hunnit med att lansera en del sajter de senaste veckorna. Ett urval av dessa hittar ni nedan.

Gratis skraplott (gratisskraplott.se)
En informationssajt om olika sorters skraplotter, från tradtionella Triss till olika sajter på nätet som erbjuder skraplotter.

Gratis telefon (gratistelefon.se)
Ett domännamn som jag snappade för ett par veckor sedan och som nu efter att jag jobbat lite med den återigen innehar bra positioner i serpen. Handlar så klart om hur man kan få gratis mobiltelefon och allt kring det så som kontantkort.

Billiga kontantkort (billiga kontantkort)
En sajt som listar olika operatörer och deras erbjudanden för kontantkort. Detta är en av de sajter jag använder mitt nya WordPresstema på, som har en del trevliga funktioner som kommer underlätta en hel del.

Oddsjämförelse
En sajt om betting och odds med fokus på just oddsjämförelse.

Sista mintuen resor (sistaminuten-resor.se)
En sajt som listar sista minuten resor från resebolagen Ving och Solresor.

Övrigt

För övrigt flyter verksamheten på riktigt bra på alla håll. Vi får löpande uppdrag för vår webbyrå, och säljer väldigt mycket annonser nu i vårt sajtnätverk. Nätverket bygger vi vidare på med nya sajter varje vecka, kul nu när många börjar konvertera också.

Idag hade vi ett möte med Max Flodén, en trevlig webbentreprenör som vi kommer att driva ett gemensamt projekt med inom en djupnischning i resebranschen. Kommer bli ett riktigt roligt projekt, som uppstod när jag frågade Max om det domännamn sajten kommer ligga under. Blir ju dessutom ett grymt tillägg till mitt egna resenätverk.

Angående resenätverket så går det långsamt framåt, har som sagt utvecklat ett par sista minuten sajter och har ett par med inriktningen charter på gång, däremot står utvecklingen med Resebokningen, återigen lite still.

Detta på grund av att jag ännu väntar på APIer. Just nu har jag bara tillgång till Iceland Express och någon till, och bara resor till Island kommer man ju inte så långt med på en sökmotor för resor.

Designen för Resebokningen är nu i alla fall klar, och implementerade i scriptet. Jag har även fått den kodad till Wordpress, så att bloggen får ett identiskt utseende. Kommer bli bra när det väl blir klart.

About Andreas 5180 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.