Min hjälte Jakob

Jag fortsätter min serie av kärleksutgivande med en stor kram i form av ett blogginlägg, ägnat till min kära kollega Jakob.

Jakob och jag har känt varandra i lite över 5 år, och vi fick kontakt genom Webmaster Network, då Jakob köpte annonsplats för sin nätbutik Strumpbutiken, på min rewardsajt, Klickis. Efter det så har vi hållit kontakten online, och träffats ett par gånger för att prata webb och käka pizza.

För ca  2 år sedan, kom Jakob med den grymma idén för Priskraft och jag var inte sen att hoppa på. Med tiden så hittade Jakob och jag ett bra samarbete, och jag frågade Jakob om vårt gemensamma bolag skulle ta över en del av min webbyråverksamhet. Och så blev det, och här står vi idag 2 år senare med en blomstrande verksamhet.

Jakob och jag är väldigt olika personer, både på ett personligt plan och professionellt, där vi besitter olika kompetenser. Tillsammans blir vi något riktigt starkt och bra och vi blir enade trots våra olikheter. Vi skapar tillsammans en maskin, som ska ta oss till friheten, och vi har nu kommit en bra bit på vägen, även fast målet inte alls är i sikte ännu.

Detta inlägg är ett tack till dig Jakob, för att du ställer upp och för att du valt att tillsammans med mig, få dina och mina drömmar att gå i uppfyllelse. Nu tar vi detta till nästa steg!

 

About Andreas 626 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.

6 Comments

  1. Härligt! Jag kan bara hålla med, ni är ett starkt team som kompletterar varandra bra. Vi som följt er på bloggarna det senaste året har verkligen sett vilket driv ni har och att det går i helt rätt riktning. Fortsätt så. Är nästan lite avis på att ni ska dela rum med varandra i Berlin, men jag kanske kan få titta in en snabbis. Men jag har ju Tomaz och det är heller inte fy skam. Fortsätt i samma takt och jobba hårt!

  2. Sjukt kul att ni lyckats. Jag och min kollega som faktiskt skickade in papper till bolagsverket för ett par veckor sedan, och IDAG fick bekräftat att vi har klartecken att börja har inspirerats lite av dreambuilders faktiskt.

Kommentarerna är stängda.