Prisvärda utemöbler

Inlägget är skrivet i samarbete med Klubbkompis.se

Förra helgen så städade vi och röjde på den lilla altan vi har i anslutning till entrén till huset på framsidan. När vi plockat bort allt så tog min fru fram högtryckstvätten och spolade av allt ordentligt så det blev rent och fint.

När vi var klara tog vi beslutet att sälja den loungegrupp vi haft i några år nu då vi verkligen inte använder den mycket alls. Det var egentligen inget större fel på lounge setet men vi har mer användning för ett matbord med åtta stolar precis som vi redan har på den stora altanen på baksidan. Så vi la ut lounge setet i den lokala köp och sälj gruppen på Facebook och den var såld inom några minuter. Priset på endast 1000 kr kan ha bidragit, men det var i alla fall väldigt nöjda och glada köpare och nya ägare.

En nätbutik som säljer prisvärda utemöbler är Klubbkompis.se. Hos dem har jag hittat matgruppen Marstrand som är ett runt bord med åtta platser. Det är den som syns i bilden i toppen av detta inlägg. Riktigt snyggt också! Just ett runt matbord har jag tjatat på min fru om, jag tycker det är riktigt trevligt när man ska umgås att liksom hela sällskapet kan se  varandra och prata med varandra. Och åtta platser behöver vi ju minst då vi bara i familjen är sju personer och det är nästan alltid minst en kompis till barnen här.

Jag är också riktigt sugen på att utöka uteköket vi har på stora altanen, och Klubbkompis har flera båda snygga och praktiska modeller, både med och utan vask. De har en modell som heter Åminne som är grå och är exakt samma färg som det utekök vi redan har så den blir perfekt att bygga på det befintliga med även om det är av ett annat märke.

About Andreas 5209 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.