
Från hackning till mixning – matberedarens alla möjligheter
I köket är effektivitet och mångsidighet nyckeln till att skapa läckra rätter på ett snabbt och smidigt sätt. En apparat [Läs mer…]
I köket är effektivitet och mångsidighet nyckeln till att skapa läckra rätter på ett snabbt och smidigt sätt. En apparat [Läs mer…]
Idag lagade jag flankstek (sous vide 57 grader med olja, soja, vitlök, salt och peppar. Många timmar). Under ligger en hög [Läs mer…]
Har du funderat på att testa matkasse, eller är du bara väldigt less på att besöka matbutiken flera dagar i [Läs mer…]
För ett år sedan upptäckte jag Borgeby Kryddgård. Det är en butik som säljer kryddor och kryddmixer. Sedan dess köper [Läs mer…]
Idag finns en uppsjö av knivar- alltifrån de fyra basknivarna kockkniv, brödkniv, skalkniv och filékniv till mer nischade alternativ. Den [Läs mer…]
Hela min familj älskar sushi. Och då menar jag ÄLSKAR. Vi går ut och äter det så ofta vi kan, [Läs mer…]
Jag älskar falafel. Och är nog en av få rätter jag gärna byter ut en köttbit mot då och då. [Läs mer…]
Igår tillagade jag Picanha i sous vide. Det är så otroligt gott när man får till det bra och sous [Läs mer…]
Idag testade jag att göra friterade japanska köttbullar. Till det servade jag ris, japansk sötsur sås och teriyakisås. Jättegott! Alla [Läs mer…]
Ett av mina stora intressen i livet är mat och matlagning. Lagar mar varje dag hemma och försöker göra mer [Läs mer…]
Andreas Bard - bard.nu | 2007 - 2023