Nya reseguider

Förra veckan fick jag tillfället att lansera två nya reseguider i mitt resenätverk. Enligt mig är dessa två, de reseguider i mitt nätverk som nu är mest kvalitativa, och självklart ska resten också nå upp till samma nivå.

Reseguiderna det handlar om är Nessebar i Bulgarien och Key West i Florida, USA. Jag har en bit kvar för att göra dem kompletta men redan nu finns en hel del att läsa för den ressugna.

För övrigt är projekten Resebokningen och Hotellbokningen i produktion igen. Tyvärr så har jag stött på fler problem och det är att resebolagen är restriktiva till vem som får tillgång till deras API, men jag är på dem via min kontakt på Tradedoubler och hoppas få loss i alla fall 4 resebolag till första versionen.

Resor är nice!

About Andreas 825 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.

4 Comments

  1. Ser riktigt bra ut! Kul att du börjat lägga mer kraft på dina projekt.

    Hur blev det förresten med kontoret ni funderade att börja hyra?

  2. @Anders: tack så mycket! Angående lokalen så har vi varit på ett tiotal visningar, några aktuella och några inte men vi har ingen garanterade ännu. Just nu väntar vi på typ 2 bostadsrättsföreningar som ska ta beslut om vem som är lämpligast.

    @Niklas: Tackar Tackar. Kontakten på Tradedoubler har varit ganska hjälpsam, dock med från början restriktivt (för mig negativt) bemötande gällande detta, men så är det nog i detta segment.

Kommentarerna är stängda.