Som en ängel sänd från ovan …

… kom vår älskade son Elliot äntligen ut inatt. Elin gjorde ett superjobb och tack vare henne fick vi ut en frisk och kry kille på 3.8 kg och 52 cm. Jag hade inte velat vara i hennes sits kan jag ju säga. Inte för att killens roll är helt obetydlig heller. Det tär på de mentala krafterna om något. Ett par stukade fingrar fick jag också bjuda på.

En av höjdpunkterna förutom att Elliot kom ut var att Elin var hög som ett hus av lustgasen och sa en massa roliga och konstiga saker. Det roligaste var när hon skrek högt efter vår finska barnmorska Sirkka ”Kom hit nu yksi, kaxi” . Roliga men tuffa timmar som sagt.

Nu har vi fått ett familjerum så att även jag får sova över. Här ligger vi nu och myser gärnet.

About Andreas 626 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.

18 Comments

 1. Grymt roligt, grattis Andreas! Jag minns att du för en tid sedan skrev att om det blir en pojke så blir det en efterträdare i ditt företag och om det blir en flicka så får hon rollen att shoppa upp pappas pengar. 🙂

 2. Tackar för gratulationerna mina vänner.

  Och visst är det så att det är en liten egenföretagare jag tillverkat. Det ligger i generna. 😉

 3. Gratulerar Andreas! Bra jobbat av dig och Elin! Det tär på krafterna och är otroligt jobbigt – men det är ju värt det flera gånger om!
  Ta hand om Elliot och Elin nu!

 4. Tackar. Det här är så underbart alltså. Tråkigt att vara här på BB man vill bara hemma och mysa. Elliot och Elin gör ju självklart det hela mycket bättre.

  Nu är vi en familj. Det är stort.

 5. Supergrattis Andreas, nu får du passa på att ta lite ”ledigt” från affärerna och försöka ha fokus på familjelivet……. som tidigare facklig förtroendevald anser jag att det är viktigt att kunna kombinera arbetslivet med privatlivet, så nu får vi se om du lyckas följa min ideologi… 🙂

  /Marcus

 6. Har ju redan framfört mitt grattis på Jaiku men det här med barn är en så grymt häftig och stor grej att jag kostar på mig att leverera ett stort grattis även här på bloggen. Grattis!!
  mvh / Håkan

Kommentarerna är stängda.