En ledig dag

Idag har jag tagit lite ledigt från allt för att tillbringa lite tid med min höggravida fru som föder vilken dag som helst.  Pojken verkar inte vilja komma ut och det är nu 2 dagar över den beräknade tiden. Blir det tyst på bloggen ett par dagar så vet ni i alla fall vad jag sysslar med.

Idag tog vi en promenad på 1,5 timme här i Nynäshamn och nedan så har ni lite bilder från den vackra hamnen här. Bilderna är tagna för att publiceras på en stadsportal för Nynäshamn som jag arbetat med ett tag.


Båtar och fartyg. På sommaren går det daglig turer ut i skärgården.


Gästhamnen och den sittbrygga som nyligen byggts för att förbättra hamnen.


Restaurang Kroken som ligger precis intill vattnet i hamnen. Väldigt god mat och trevlig atmosfär.


Lite fjäderfän fick vara med på bild också.


Den flytande restaurangen och puben Freja. Här är det drag på somrarna.

About Andreas 825 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.

12 Comments

  1. Jag håller tummarna för att barnet kommer snart och att allting går bra!

    En fråga bara, ska du behandla bilderna något i t.ex. Photoshop före du använder dem till stadsportalen? Ta inte illa upp, men jag tycker att de är lite platta/dimmiga/trista för det ändamålet. Jag tror att de kommer mer till sin rätt om du justerar lite med nivåerna och kurvorna (om du är hemma på sådant).

  2. Hmm… Ingenting här från Andreas sedan igår mitt på dagen. Kan det vara så att den blivande pappan är på BB kanske?

  3. Tyvärr grabbar så har inget hänt här. Bara alldeles för mycket jobb för att ens tänka på bloggen.

    Peter. Angående bilderna så förstår jag absolut vad du menar. Jag har själv ingen kunskap att behandla dem i t.ex. Photoshop men det kan fixas. Stadsportalen ska dock vara helt invånarbaserad och mycket amatörmaterial kommer att publiceras så jag vet inte om jag kommer fokusera på det så mycket.

Kommentarerna är stängda.