Hemma igen

Nu kära läsare och vänner så är vi hemma igen. Jag kommer att arbeta ett par timmar om dagen men självklart kommer min fokus ligga på familjen den närmaste tiden. Nedan följer lite uppdateringar.

Domännamn via snapback
Jag har återigen lyckats få tag på ett gäng enligt mig trevliga domännamn via snapback.

modebloggare.se
teknikbloggen.se
uran.se
daglig.se
leja.se
hyllning.se

Jag hoppas att jag har material på samtlig inom 3 månader. Vissa är jag mer klar över konceptet andra lite mindre. Men inte är jag ledsen för det.

Domännamns-försäljningar
När jag kom hem igår möttes jag av inte mindre än två mail från intressenter av två olika domännamn. Nu väntar jag bara på att se om de accepterar mitt motbud. Båda är domännamn där jag inte fått upp något ännu ochdär jag absolut kan tänka mig att sälja dem till bättre behövande.

Pianokonceptet
Jag har troligen äntligen fått tag på rätt person att samarbeta med vad gäller mina pianosidor. Har blivit kontaktad av en musiklärare som också driver ett eget företag där hon undervisar privatelever piano. Jag tror vi kan vara en ”perfect match” vad gäller detta koncept.

Nya webbplatser
Jag har låtit utvecklat ett slags länkarkiv-skript som jag har tänkt att använda på ett flertal nischade webbplatser där konceptet är just att lista webbplatser och bloggar i olika nischer. Så det är det som kommer närmast vad gäller lanseringar.

Domainers och Toppbloggar
Dessa webbplatser flyter på även fast den initiala buzzen avtagit ganska mycket. Jag borde ha tagit vara på den mer men det var inte riktigt rätt tillfälle att göra det senaste veckorna tyvärr. Men jag har tro på både koncepten och när jag fått till de där sista pusselbitarna på plats så blir det en mer massiv marknadsföringskampanj istället för bara mun till mun metoden som det spridits hittils.

Bloggen
Denna blogg väntar på en extreme make over. Nytt tema, nya funktioner och nytt material. Håll ut ett tag till bara.

About Andreas 605 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.

10 Comments

 1. Kan du inte berätta lite mer om ditt företag, typ omsättning och antal besökare till dina sidor.. alltid intressant att följa framgångssagor (speciellt med unga företagare)!

 2. Tack för din kommentar Mikael.

  Jag kommer inte skriva om omsättning och min ekonomi så mycket då jag tycker det är ointressant och är för tillfället faktiskt inte så mycket att prata om. Det går runt kan man säga.

  Nu när jag har en del projekt igång så blir det absolut mer information och statistik om min verksamhet och alla de webbplatser jag driver.

  Detta är fortfarande en resa. En framgångssaga är målet.

 3. Gillar pianoidén skarpt, såg en film en gång i tiden där en kille körde igång en liknande sida och visade allt live, ska försöka leta upp den igen.

  Fina domäner med!

 4. Jo, jag tror att det kan bli riktigt bra. Det finns en kille i staterna som drar in sjuuuka pengar på sin pianoskola online. Sverige är litet men vi stannar väl inte här?

Kommentarerna är stängda.