Resebokningen – Nu börjar det bli dags

Ni som läser denna blogg vet att jag pratat mycket om Resebokningen. Hjärtat i min satsning på resor på nätet.

Jag har utvecklat denna sajt länge nu, och det beror på allt från ovilja från resebolag att samarbeta till kapitalproblem för investeringen. Detta har dock inte bara varit negativt. I och med detta så har jag blivit mer varm i kläderna. Jag har byggt upp nätverket med reseguider, jag har inlett trevliga samarbeten med resebyråer och jag har knutit många kontakter med andra som driver resesajter. Detta ger mig en bra fördel, nu vid lansering.

När jag lanserar något, så stort som detta så är jag väldigt mån om att allt ska vara bra från början, med allt från användarvänlighet till sökmotorvänlighet. Men jag får inse lite att det också är en process den biten, och att det nu faktiskt är dags att sparka igång detta projekt och ta lite smällar längs vägen och fixa dem då.

Så nu kodar vi de sista delarna, sen väntar en genomgång av mig och sen så släpps det. Har börjat förberedande nu men flytt till VPS, skrivande av press release och mer material till sajten.
Håll tummarna för mig så får ni snart se den.

Och apropå resor, så har jag och Jakob på Dream Builders nu bokat en resa till Indien i Februari där vi ska åka ned och träffa de som vi samarbetar med där. Det blir resor till 3 städer, och det ska bli grymt kul att efter alla dessa år ses i verkliga livet och styra upp verksamheten ytterliggare.

 

About Andreas 5209 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.