Tröjor med tryck

Inlägget är skriver i samarbete med Profilexpress.se

Jag har ju nu drivit eget företag i över 16 år. Och det i många olika branscher. Något som det alltid funnit behov av oavsett bransch är olika reklam- och profilprodukter som till exempel tröjor med tryck och pennor med företagets logotyp.

Det har varit allt från tröjor med tydligt profiltryck för att stå på mässor, som jag gjort med mitt eventföretag Egil Blodvite, då vi stod på bröllopsmässan till träningströjor med tryck när vi varit iväg med mitt företag Dream Builders AB och sprungit ett lopp som förtagsaktivitet. Jag har även hjälpt en kund som driver lågprisvaruhus att ta fram profilkläder som är som en uniform för de anställda i butiken. Riktigt snyggt och proffsigt.

En sak som har varit otroligt viktigt men som tyvärr inte alltid har fungerat är att få sin beställning snabbt och smidigt inför ett event, det är inte alltid man vet långt innan att man ska stå på ett event och vilket behov av profilkläder man har. Ett företag där man hör redan på namnet att de har snabba leveranser är Profilexpress.se. De har ett otroligt stort utbud med allt från tröjor med tryck och andra profilkläder som jag pratat om i detta inlägg till brandade företagspresenter och giveaways. Jag gillar att de har ett komplett utbud inom profilprodukter och en tydlig och bra nätbutik.

About Andreas 5209 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.