Dags att se över utemöblerna

Inlägget är skrivet i samarbete med Nordiskarum.se

Nu börjar våren närma sig, det verkar som att vintern har gett upp och den sista snön smälter bort. Men det där skulle jag väl aldrig har skrivit för nu kommer det väl 30 cm snö inatt.

Om jag ska se lite mer positivt på det och våga planera lite för vår och sommar så är det dags att se över utemöblerna och det jag vet från när jag plockade in det i höstas är att flera av möblerna har gjort sitt. De har överlevt stormar och oväder men nu så här 4 år senare är det daga att byta ut dem.

Detta är också väldigt passande då vi planerar att riva vår nuvarande altan och bygga en ny större och fräschare och då är det perfekt att kunna planera efter utemöbler, så som matgrupp och loungegrupp, och utekök.

En nätbutik som säljer utemöbler och andra möbler så som kontinentalsängar är Nordiskarum.se. De har affärsidén att sälja kvalitetsmöbler till bra priser till både privatpersoner och företag. Och jag fastnade ärligt en timme och letade genom alla kategorier i deras butik och hittade mycket intressant.

Till uteplatsen hittade jag två set möbler på nordiskarum.se. Vi vill ha ett loungeset med soffa för chill, där har de Dallas soffgrupp i konstrotting som är riktigt snyggt och skulle passa perfekt där vi tänkt ha det på nya altanen. Gällande matgrupp så har de New haven matgrupp som jag fastnade för. Vi har ju problemet att vi är många i familjen, hela 7 stycken, så vi får ju alltid komplettera med fler stolar till de möbelset vi köper men när man hitta rätt möbler så brukar vi köra på det även om vi får komplettera.

Nu spolar vi fram till sommaren och härliga kvällar på uteplatsen tycker jag. Håller du med?

About Andreas 5209 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.