Tjockis

Tänk vad mobbning kan göra.

I mitt huvud så har jag varit tjock i hela mitt liv. Så hittar jag bilder som denna från när jag var 17 år. Förmodligen med normalvikt och i bra fysiskt skick. Men i mitt huvud var jag tjock även här.

Första gången jag blev kallad tjockis var när jag var 7 år. Det var en varm sommardag på en fotbollsträning då vi tog av oss tröjorna då två killar, Niklas och Niklas, började skratta och kalla mig för tjockis och andra hån. Det var även i fotbollslaget som mobbingen fortsatte, då min tränare Pelle framför alla frågade ”Har du ätit för många hamburgare i sommar?” när jag kom sist på löpträningen. Då hakade fler på och det var återkommande tills jag slutade spela fotboll när jag var 12 år.

Jag kan inte säga att jag var utstött i skolan, men om det var något så var det tjockis och fetto som var det som var återkommande.

Ja, jag var mullig i perioder som barn och har varit överviktig större delen av mitt vuxna liv, men om jag tänker på det nu var det förmodligen de som retade mig som snarare var underviktiga.

About Andreas 627 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.