Smarta aktivitetsarmband

Inlägget är i samarbete med Inf.se

Något som är riktigt viktigt för mig nu när jag är aktivt och motionerar dagligen är mina aktivitetsarmband och smart watches. Jag kör med både en Apple Watch och en FitBit Charge 2, som båda hjälper mig att hålla koll på min hälsa och mäta allt jag behöver under min träning.
Det som jag tycker är lite tråkigt och mindre bra med aktivitetsarmbanden / smartklockorna är att de i sitt standardutförande är ganska tråkiga. Även om det inte är det viktigaste och huvudfunktionen så är det ju ändå en en slags accessoar. Så är det i alla fall för mig, jag har de ofta på mig även när jag inte tränar aktivt. Finner det mycket intressant att till exempel mäta puls och hålla koll på det. Har med dessa verktyg till exempel fått veta att min vilopuls är relativt bra för en man i mitt skick och ålder. Det var väldigt positiva nyheter!

En butik som säljer snygga Fitbit Charge 2 armband är Inf.se. Det du hittar i deras stora sortiment gör din Fitbit mer till en accessoar som pryder din handled. De erbjuder armband i kvalitativa och sköna material som silikon, rostfritt stål, läder och tyg, så det finns något som passar alla samker och behov.

Personligen är detta armband en favorit Fitbit Charge 2 armband – Röd – L, en färg som sticker ut lite och har en lite sportig design men ändå klassisk. Jag gillar och föredrar armband i materialet silikon då det inte irriterar huden på något sätt och sitter relativt mjukt runt handleden. Jag tänker att man absolut kan ha ett gäng olika armband, dels för olika använding, till exempel vardag eller träning, men också för att hålla dem fina och fräscha.

Vad använder du för aktivitetsarmband / smart watch, och har du olika armband som du kan byta med?

About Andreas 5209 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.