Kampen mot banken

Inlägget är i samarbete med Lendify

Sedan ca 10 år har jag varit skuldsatt med stora privatlån. Detta främst på grund av min livsstil där jag valt att gå min egen väg utanför arbetsmarknaden och det krävdes ett par års startsträcka med låg inkomst men också större investeringar i mina företag där banken inte ville erbjuda företaget lån men gärna lån med orimligt hög ränta till mig privat. Sedan dess har jag varje år på något sätt förbättrat mina villkor genom att ställa banker mot varandra och nu många år senare av kamp med banker så har jag en hyfsat rimlig ränta, men den är fortfarande för hög egentligen, så kampen fortsätter väl.

Nu har jag dock stött på Lendify som erbjuder dig två saker, dels att investera i lån till andra privatpersoner och för den andra att själv låna pengar av privatpersoner. De kan också erbjuda låga räntor på grund av att de har låga kostnader i sin verksamhet. Där med slipper du de traditonella bankerna. Detta är något de vill utmana och en bransch de vill förändra. Smartaste ekonomi tillsammans helt enkelt.

Riktigt smart och intressant tycker jag. Jag tycker att alla ska se över sina skulder och privatekonomi minst en gång om året och försöka förbättra villkoren. Och där kan ju denna tjänst vara ett alternativ. Och chansen att tjäna pengar på att låna ut sina pengar är också något jag går igång på, och är något jag absolut ska kolla mer på.

About Andreas 5178 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.