Webbyrå

Jag har arbetat i form av en webbyrå sedan starten av mitt bolag men aldrig i riktigt fast form. Ett jobb där och ett jobb där. Men nu ska det bli ordning på det.

Därför smyglanserar jag nu webbplatsen för webbyrån Nisch . Jag arbetar efter ett låpris-koncept, som har visat sig relativt framgångsrikt. Ta er gärn en titt. Det är lite detaljer kvar men sidan är i stort sett i skarpt läge.

About Andreas 825 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.

12 Comments

 1. Vad är det du tänker på specifikt med den webbplatsen? Ser helt ok ut för mig, förutom att kunden via CMS har lagt till mer text än textrutan sträcker sig. Något som självklart får åtgärdas.

 2. Att den tyvärr är pinsamt dåligt kodad=( samt att desigen känns lite 1997.

  ”Vi har fått äran att arbeta med Yvonnes gröna skafferi och kan nu stolt visa upp resultatet.” är ni stolta över hur sidan ser ut?

  ps kanske lite dumt att föra diskutionen i en blogg ?

  Du kanske har typ msn eller nåt liknande?

 3. Det är jag som gjort den. Jag är varken kodare eller designer utan har använt en mall som en designer byggt och anpassat den.

  Vi arbetar efter vad kunden vill ha. Då spelar inte det någon roll hur jag vill att den ser ut. 1997 för dig, inte för kunden.

  Jag har inga problem med hur sidan ser ut, och inte kunden heller men jag mottar gärna mer konstruktiv kritik.

  För övrigt så är detta ett undantag att jag gör designen, jag har duktiga designers och kodare. Vilket kommer synas i portfolio, men jag kan inte säga att jag skäms över den eller tänker ta bort den. Jag tror inte att någon skräms iväg av denna. Gör de det så känns det inte som någon förlust ändå.

 4. Jag gillar designen, men jag tycker helt klart att det ska vara en bild på DIG och inte nån jänkare i toppen! Blir mer personligt.

  Som sagt, keep up the good work!

 5. Kul, ser bra ut! Håller med Johan om att en bild på dig skulle vara trevligt i toppen. Vet inte hur det skulle se ut med en ”tecknad” bild likt den du hade här på bloggen tidigare.

  I övrigt har jag själv nyligen slängt upp en ny företagswebb för mig själv. Men långt ifrån lika stilig som din. =)

Kommentarerna är stängda.