Nya sängar

Inlägget är i samarbete med FurnitureBox

Som ni som läser bloggen vet så har vi nyligen köpt en ny villa som vi håller på att renovera. Med det så vill vi också fräscha upp med nya och fräscha möbler, som till exempel sängar, fåtöljer och soffor.
Vardagsrummet är vi klara med förutom en vägg som ska målas, där har vi fått in en ny stor och fin soffa där alla 7 personer i familjen får plats. Köket har vi ännu inte renoverat eller fixat alls men där har vi köpt ett riktigt fint och riktigt stort bord, med plats för 10 personer, till det snygga tygstolar. Ett beslut som jag ångrar nu i efterhand då det inte är jättepassande när man har smutsiga och kladdiga barn i hemmet. Man tänker inte alltid till innan, när man ser något snyggt och slår till med ett köp lite spontant.

Nu är det sovrummens tur att få nya möbler, och då framför allt  den viktigaste möbeln för ett sovrum, sängen. Jag och min fru har nyligen köpt en ny säng, som är 210 x 210. Så himla skönt med en riktigt stor säng. En av sönerna har också precis fått en ny 120×90 kontinentalsäng som även den är köpt på Furniturebox. De har ett riktigt bra utbud av kontinentalsängar. Och nu när en av fyra stora barn fått ny säng så vill så klart de andra ha liknande. Dels är de mycket snyggare och sen vill alla ha en lite större säng.

Vår förra säng var också från Furniturebox.se och det var den absolut skönaste sängen jag någonsin sovit i, jag har tyvärr inte riktigt vant mig vid den nya än, just på grund av det,  men det blir skönare och skönare även i denna säng. Så jag kan utan problem personligen verkligen rekommendera deras sängar.

About Andreas 5209 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.