Super Mario 3

Jag har sedan några år samlat på gamla NES-spel, konsoler och tillbehör. Det är verkligen något speciellt att få igång en 3o år gammal spelkonsol och sätta sig och spela.
Jag fick min första Nintendo 8-bitars 1989, när jag var 5 år. Det är ett riktigt tydligt minne jag har, både av spänningen och glädjen. Att för första gången få se Super Mario studsa fram på TVn. Känslan av spelkontrollerna och magin att det hände coola saker på skärmen när man trycke på knapparna.

Tyvärr hinner jag inte spela så ofta överhuvudtaget, men det är ändå värt att bara ha det för de tillfällen man får tiden att njuta av lite nostalgi.

Ett spel som jag älskade som liten va Super Mario 3. Har letat efter en bra kopia ett tag, och försökt köpa men det har pfta blivit dyra auktioner som jag hoppat av. Men nu fick jag tag på en kopa till ett bra pris. Dessutom inklusive originalfodralet i bra skick.

Jag är riktigt nöjd nu.

About Andreas 5199 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.