En tillbakablick

I slutet av 2006 skrev jag upp en lista med 10 mål för 2007. Både privat och i företaget. Här får du se dem igen med kommentar om resultatet.

1. Starta ett nytt företag med min kära flickvän.
Det blev ingenting med det. Däremot hjälper hon mig väldigt mycket med det hon kan och mer kommer det bli nu när hon ska vara hemma om dagarna. Kan ju också tillägga att det blivit en hel drös nya projekt och jag i alla fall är inblandad i nya företag eller uppstarten av dem.

2. Börja tjäna pengar på Adsense. Minst $10 om dagen.
Före år 2007 var Google Adsense något jag bara sett på avstånd men aldrig satsat på.För mig handlade det då mycket om affiliate marknadsföring. Under 2007 har jag använt Adsense på en webbplats och det är Blandade Klipp. Totalt har jag tjänat $300 från Adsense. Bara inse att det var ett mål som jag förvisso kom igång med men inte lyckades uppnå till 100%. Men satsar man inte så vinner man inget. Vilket förklarar resultatet.

3. Läsa mer böcker
Detta är ett mål som jag stolt kan säga att jag uppnått. Dock så är det fortfarande alldeles för få.

4. Lära mig fokusera mer
Visst har jag blivit bättre men med tusentals tankar och idéer i huvudet är det inte lätt. Jag fortsätter kämpa med detta.

5. Skaffa mig ett nytt kontor
Det är på gång nu men blir inget avtal före i början av 2008. Ska bli spännande.

6. Träna mer
Det är med gråt i halsen jag säger attjag tyvärr inte skött min hälsa allt för bra under 2007. Jobbet går alltid före. Även fast det inte alltid är det bästa. Jag ska skärpa mig. Jag lovar.

7.  Arbeta mer aktivt
I och med att min fokus på arbetet ökat så har jag kunnat förlänga mina arbetsessioner markant. Har en bit kvar dock till en hundra procentigt aktiv arbetsdag.

8. Köpa ett hus
Vi har kollat runt en del och gått på visningar. Men det är inte rätt läge för oss att köpa något nu. Vi får se vad 2008 har att ge.

9. Bli pappa
Om 2 månader föds min son Elliot Bard. Han tillverkades 2007 så det bör väl gälla då?

10. Gifta mig
Efter ett gemensamt beslut så har vi valt att skjuta upp bröllopet till 2009. Den som väntar på något gott …

I nästa post så får ni se mina mål för 2008.

About Andreas 5178 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.