Laga iPhone

Inlägget är skrivet i samarbete med PhoneHero.se

Trasiga iPhones. Det är tyvärr något som jag har alldeles för mycket erfarenhet av. Med 7 personer i familjen som alla har en varsin iPhone som telefon så blir det ett par lagningar per år på grund av olyckor och slarv. Speciellt är det barnen telefoner som går sönder och min äldsta är inne på tredje spruckna skärmen nu under 2019. Nytt rekord i vår familj.

Som tur är så är det relativt billigt att byta skärm och batteri på sin telefon i en så kallad serviceverkstad för mobiltelefoner som finns överallt i Sverige numer, ofta till och med i varuhus och gallerior. Otroligt smidigt och snabbt löst i de flesta fall.

Gällande min egna telefon så byter jag nuförtiden batteri en gång om året istället för att köpa en ny iPhone för att batteriet börjar bli dåligt som det nästan alltid blir på iPhones efter ett års aktivt användandet. Så nu har jag mina telefoner några år istället för att byta varje år som blir väldigt dyrt.

Ett företag som driver serviceverkstad för mobiltelefoner är PhoneHero. De erbjuder dig att laga iPhone eller annan smartphone  i Stockholm, Malmö och Göteborg och för skärmbyte och batteribyte på iPhone så har de system för tidsbokning och när du har en bokad tid så tar reparationen bara max trettio minuter och under tiden du får din telefon lagad så kan du vänt i deras serviceverkstad. Det kostar 499 kr till 2290 kr att byta skärm på iPhone, beroende på vilken modell du har på din telefon.

Har du också varit med och sprucken skärm på din telefon? Jag tror de flesta med en smartphone någon gång har varit det, hur mycket skal eller skydd man än använder.

About Andreas 5209 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.