E-handelskonceptet

E-handelskonceptet som jag och Jakob arbetar på är sedan några veckor igång på allvar. Båda har haft väldigt mycket att göra. Jag med min bebis och Jakob med sin skola. Men tack vare Internet går det ju att hålla det flytande. Underbart!

Nu är i alla fall programmerarna igång med kodandet. Tyvärr kommer det ta ett par månader till då det är ett rätt så komplext system, i alla fall vad gäller ”affärslogiken”. Många delar som ska kopplas ihop med transaktioner åt alla håll. Vi funderar på att utöka med en programmerare till för att minska projektiden med 50% så vi i alla fall har det hela klart till sommaren.

Det var länge sedan Sverige såg något som detta. Det ska bli roligt och intressant att se reaktionerna. Så fort vi enats om det slutgiltiga namnet så kommer vi sätta igång en projektblogg där vi kommer att skriva om konceptet och processen att komma i mål och lansera. Så håll ut du nyfikne!

About Andreas 627 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.

6 Comments

  1. ”Det var länge sedan Sverige såg något som detta.” ett nytt boo.com?

    Låter mycket spännande hela projektet. Vem är Jakob (blogg?)?

  2. Ni kommer få mycket mer information så fort projektbloggen kommer upp.

    Jakob, som heter Naredi i efternamn är ingen bloggare men han är inte helt okänd i webbvärlden. Han drev bland annat tidigare strumbutiken.com.

  3. Om jag är känd eller inte har jag ingen aning om. Har som sagt startat upp Strumpbutiken.com än gång i tiden innan jag började plugga. Annars är jag väl ganska lik Andreas, massa nya idéer hela tiden och inställningen att man ska ha roligt på vägen mot målet 🙂
    Ska bli mycket spännande det här!

Kommentarerna är stängda.