Det händer mycket på webben just nu

Fast det gör det väl alltid. Här kommer lite nytt från personer i mitt kontaktnät.

Jobbr
Ännu en vacker och intressant kreation av min gode vän och tillika entreprenören Kristoffer Lidman. Kristoffer är WordPresskungen. Så självklart är även denna jobbsajt med IT-jobb byggd på WordPress. Helt otroligt skickligt och snyggt.

Wifikartan
För ett par dagar sedan skrev jag om Ted Valentines första kartsajt, Sushikartan. Nu har han fyllt på med tjänsten Wifikartan, vilket visar ställen i Sverige med trådlösa nätverk. En tjänst jag kommer att ha nytta av nästan dagligen framöver.

Bloggkoll
Denna tjänst som bland annat den unga entreprenören Mattias Swensson lanserades nyligen i en ny fräsch version efter att ha funnits i beta version ett tag. Jag registerade mig idag och är hittils riktigt nöjd. Snyggt är vad det är. Och just det är vad som främst gör mig till en återkommande användare.

Denna lista fylls på om en stund…

About Andreas 5209 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.