Givande möte med Commision Junction (cj.com)

Kom precis hem efter ett givande möte på Value Clicks nordenkontor i Stockholm. Där träffade jag Emil och Tomas som är publish managers på affiliate-nätverket Commision Junction.

Commision Junction är ett av de ledande affiliate-nätverken i världen, och rätat mig om jag har fel det största i USA. Deras närvaro i affiliate-branschen i Sverige är ganska så ny, men de är starka nog att ta en bra bit av kakan här.

En av CJs styrkor är just att det finns representerade på de flesta marknader, och att du som svensk publisher / affiliate har tillgång till många internationella företag också. Passar defintivt mig som driver sajter på flera olika språk.

Hur som helst, vi träffades helt enkelt för att se hur vi kan samarbeta. Emil på CJ tog initiativet, vilket visar på att det är ett annonsnätverk som satsar på nära samarbeten med deras publishers och att de ser potentialen i en publisher och inte tittar bara på nuvarande siffror. Något vi också diskuterade på detta möte, deras ”transparans” och personliga bemötande gör att de är en spelare att räkna med till skillnad från viss andra affiliate-nätverk (inga namn nämda).

Det var ett mycket intressant och givande möte och det var bra att få ett ansikte på de man pratari telefon och mailar med. Jag är övertygad om att vi får ett bra samarbete.

About Andreas 5188 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.