Allt om resor

Jag tror jag har hittat mitt fokus mina vänner och det ligger, precis som jag alltid förespråkar inom ett av mina största intresseområden nämligen resor. Det är nästan 100% säkert att jag kommer att byta inriktning på min enskilda firma till att handla om just resor, och sjävklart handlar det om tjänster på Internet.

Just i ögonblicket då jag skriver detta inlägg tar jag en paus från skrivandet av en himla massa researtiklar och jag har under de senaste veckorna då jag skrivit dessa till mina reseguider förstått att detta är något jag vill göra heltid.

Så hur ser min plan ut? Jo, att bygga ett nätverk av resesajter och resetjänster i form av:

  • En resebutik där jag säljer reseprylar.
  • En sökmotor för resor på Resebokningen.
  • Reseguider. Jag har köpt upp mig på domännamn på de flesta intressanta länder och turistorter.
  • Lite andra tjänster för resenärer.

Målet är sedan att arbeta med detta på resande fot. Resa runt i olika länder. Besöka hotell, restauranger och andra utflyktsmål och sedan skriva om detta och publicera i nätverkets reseguider. Jag räknar inte med att ta mig dit direkt, utan det blir lite utspridda resor till att börja med tillsammans med familjen.

Vad gäller butiken så har jag beställt hem en del varuprover från en leverantör i Hong Kong. Så det blir till att utvärdera om det är något att sälja.

Jag har ju också nyss bildat bolag med min kollega och vän Jakob, och självklart ska jag även arbeta vidare med detta bolag. Det fina är ju att jag kan arbeta med detta var jag än är i världen. Tack Internet. Företaget heter förresten Dream Builders och blev registrerat för någon vecka sedan så snart börjar vi fakturera. Detta nya företag har ju förutom vår huvudprodukt Priskraft även tagit över min webbyrå-verksamhet och med Jakob med i laget känns det ännu bättre inför framtiden.

Så, vad tror ni är jag ute och cyklar?  Självklart bloggar jag nu också om detta ”nya” resebolag och min resa där men jag ger er inte länken ännu.

About Andreas 5209 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.