Ett härligt slut på veckan

Kom precis hem här från ett trvligt möte med min gode vän tillika branschkollega Anders Granström. Mötet var egentligen en ledig social tillställning men självklart pratades det en massa om Internetmarknadsföring ändå. Blir ju lätt så då det är så stor del av ens liv. Vi tog oss en bit mat på en helt ok kinarestaurang och det slutade med att vi satt med laptops och började byta länkar med varandra. Gud så nördigt!

Imorgon träffar jag Jakob som precis kommit hem efter att ha varit ute på kryssning i medelhavet i någon vecka. Hoppas han är ordentligt utvilad för imorgon ska vi arbeta som svin med vårt gemensamma projekt Priskraft. Kanske hinner vi med att gå igenom lite arbete för de kunder vi fått in för webbyrå-verksamheten också. Men fokus är självklart på att jobba på hårt med Priskraft. Är värmen allt för påfrestande så lär det dock bli ett dopp eller två i havet. Tur att vårt kontor i Nynäshamn ligger så pass nära vattnet. Ska bli riktigt roligt!

Roligheterna slutar inte med Fredagens arbetpass utan på Lördag blir det att åka till Stockholm för att roa sig. Återigen med branschkollegor där Marcus Westberg hittils är bokad. Det räcker väl med honom men vi blir säkert fler till slut. Öl och sökmotoroptimering är en underbar mix!

About Andreas 627 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.

4 Comments

 1. Visst asså! ser fram emot lite skönt tugg framåt helgen 🙂

  Vi kör en raid på Jaiku och kollar om fler vill komma.

  Later / Al i Gejtor

 2. ”Tur att vårt kontor i Nynäshamn ligger så pass nära vattnet.”

  hur många kontor har ni?=)

  Jag ska också upp till stockholm i helgen och göra staden osäker 😉

 3. Vi har ett för närvarande och det är alldeles lagom 😉

  Då kanske vi stöter på varandra i Stockholm då. Jag ska också göra stan osäker nämligen.

Kommentarerna är stängda.