Ett par dagar i Skövde

Jag ska erkänna att jag hade fördomar bland med okunskap om Skövde. Jag tänkte mig en lite tråkig  och död håla. Men det visade sig ju vara varken en håla eller särskilt tråkig. Faktiska väldigt trevligt med uteserveringar, parker och torg i de centrala delarna.

Vi åkte ner en lördag för att först stanna och spendera dagen på Skara sommarland som ligger bara några mil från Skövde. Där hade vi riktigt roligt med vår lilla unge Elvira som var där för först gången och som överraskade med att våga åka väldigt många vattenrutschbanor.

När vi var klara där så tog vi och hoppade in i bilen och åkte till Skövde och checkade in på Scandic Billingen. Väldigt trevligt hotell med fräsch och mysig restaurang. Det negativa var ett alldeles för varmt rum utan AC och nattlivet utanför som störde mycket. Hotellet erbjuder till och med öronproppar till sina gäster.

På söndagen var min fru på en ponnytävling så då passade jag och min dotter på att besöka Arena Skövde upplevelsebad. Och jag måste säga att det var ett av de bästa äventyrsbad som jag besökt.

 

About Andreas 555 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*