Billiga däck

Inlägget är skrivet i samarbete med Alven Ingvarsson

Som bilägare finns det en kostnad  som aldrig är rolig men viktig och faktiskt ett måste enligt lag. Det är det här med däck och att du måste ha godkända däck och enligt säsong sommardäck eller vinterdäck.

Jag är ju en sån där man som har noll intresse av bilar och att meka och som dessutom inte är det minsta händig. Därför vänder jag mig alltid till proffs (eller min fru) när det gäller sådana här saker som har med bilen att göra. Jag byter alltså inga däck själv. Min fru gör det  ibland men oftast så lämnar vi in däcken till en däckverkstad som byter däcken på bilen åt oss. Det är så himla smidigt och inte så dyrt. Men framförallt så sparar det mig tid och jag får mindre smutsiga händer. 😉

Något som jag däremot är riktigt bra på, jag skulle vilja kalla mig själv expert, är webbsök och prisjämförelse så när min fru ger mig uppdraget att hitta billiga däck inför nästa däckbyte så antar jag alltid utmaningen.

Det är så otroligt lätt och smidigt att köpa däck online. I stort sett så anger du bara din bils registreringsnummer och så presenterar butiken vilka däck som passar din bil och du kan välja efter behov och plånbok, om du vill ha de bästa, det bra eller lite mer budgetdäck.

En nätbutik som säljer däck är Alvén & Ingvarsson AB som har en väldigt bra sida, precis som jag beskrev ovan, som tydligt visar alternativ som passar just din bil vare sig det handlar om däck, fälgar eller tillbehör.

Byter du däck själv eller gör du som kjag och lämnar in däcken till en däckverkstad? Brukar du köpa däck online eller föredrar du att göra det traditionellt i en fysisk verkstad? Kommentera gärna nedan.

About Andreas 5209 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.