Köksprylar med gravyr

Inlägget är i samarbete med GetPersonal.se

Som ni som läser denna blogg ordentligt vet så håller jag på att bygga upp en matstudio för videoproduktion och matfotografering. Och senaste månaden har mest gått åt till att köpa möbler och utrustning till studion. Nu börjar jag bli klar och redo att sätta ihop allt och börja spela in.
Ser fram mot att komma igång och förhoppningsvis få börja jobba heltid med mat och videografi.  Mitt Instagram konto för projektet, @javlarvadgott, börja växa bra och aktiviteten från följare ökar för varje dag nu. Det motiverar verkligen till ökad aktivitet från min sida också och jag hoppas jag kan få upp antalet visningar och prenumeranter på YouTube – kanalen relativt snabbt. Jag lagar ju mat två gånger om dagen så det är inga problem att få ihop material i alla fall.

En sak som jag planerar att köpa, men ännu inte hittat exakt det jag önskar, är ett snyggt förkläde i skinn. Självklart av bra kvalitet och till ett bra pris. Och så för någon vecka sedan fick jag på Facebook för första gången syn på en annons för just förkläden och andra köksprylar med tryck och gravyr. Och sen dess har den ann0nsen dykt upp ett par gånger. Men inte förrän idag har jag varit inne på GetPersonal.se och kollat hur utbudet ser ut i butiken. Och det visar sig att de har precis det jag söker i ett förkläde, och här finns då alltså chansen att göra produkten mer personlig och riktigt unik med ett tryck. I mitt fall vill jag ha kanalens namn ”Jävlar vad gott”  tryckt på ett förkläde eftersom att jag ska använda den på jobbet och synas på YouTube – kanalen. Jag hittade alldeles för mycket grejer jag vill ha i deras butik, bland annat skärbrädor och grillknivar, så kundvagnen blev full under denna shoppingrunda.

About Andreas 5209 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.