Dejtingappar?

Inlägget är skrivet i samarbete med Bästadejtingsajter.se

Personligen så avslutade jag ju min egna dejtingperiod för nästan 10 år sedan när jag träffade min fru och detta var ju långt innan dejtingappar blev en stor grej. Innan man pratade om att Tindra. Nätdejtade gjorde vi dock, bådeför långsiktiga och kortsiktiga relationer. Jag träffade faktiskt min fru på nätet, men inte i på en dejtingsajt utan på den trevliga sociala medier plattformen Twitter. Och det kanske inte är så himla vanligt, utan det är mer vanligt att träffa någon där man aktivt söker  på till exempel en dejtingsajt eller i en datingapp.

Men det här med dejtingappar måste ha ändrat mycket för många. Jag tror det är både positivt och negativt med det snabba. Att Swipa vänster eller höger. Snabb kontakt, som kanske leder till något bra men också kan leda till att man missar något viktigt. Det ytliga tar väldigt mycket plats. Men det är ju också det de flesta går på. man vill känna den fysiska attraktionen. Och det finns ju absolut någon där ute för alla.

Sajten Bästa dejtingsajter har publicerat en lista på de bästa dejtingapparna i Sverige och i toppen finner man Elitsinglar, Match och Tinder. Inte ett helt oväntat resultat. 3 stora datingappar men hundratusentals svenska medlemmar av båda könen. Plenty of fish in the sea. Bara att börka swipea.

Hur träffade du din nuvarande partner? Har du någon härlig nätdejtinghistoria att berätta. Lämna gärna en kommentar nedan om du vill del med dig av det.

 

 

About Andreas 5199 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.