Nu åker vi snart till Indien

Nu åker vi snart till Indien på vår affärsresa där vi ska styra upp den verksamhet vi bedriver på ett par ställen i landet. Vi, eller snarare reseledaren Jakob, som för övrigt är grym på det här med att planera resor och hitta allt och koppla ihop, har planerat detta under ett tag nu. Och tänkte nedan beskriva vår plan för resan, som pågår under 15 dagar.

Dag 1

Första dagen flyger vi från Stockholm Arlanda ned till Istanbul i Turkiet. Där stannar vi i ett dygn för att hinna träffa lite kontakter och göra ett reportage för vår reseguide om Istanbul som vi driver.

Dag 2

Den andra dagen på vår resa så lämnar vi Istanbul för att flyga till New Delhi i Indien.

Dag 3

Så landar vi i New Delhi tidigt på morgon. Här stannar vi sedan bara lite mer än ett dygn för att vila upp oss och ta lite bilder för Turistguider.se. För att sedan slussas vidare till våra huvudmål på denna resa.

Dag 4

Utvilade och glada sätter vi oss nu på ett inrikesflyg och flyger ned till Chennai på Östkusten, där vi ska träffa vår WordPresskodare som vi använder oss av heltid för alla WordPress uppdrag vi får.

Dag 5

Spenderar vi med Muthu, som är den ovan nämnda WordPresskodaren. Vi kommer planera ett par jobb, och strukturera framtiden för honom som en del av vårt företag.

Dag 6

Ännu en dag i Chennai med Muthu, denna dag blir det fortsatt planeringsarbete men också middag med hans familj, som vi för övrigt bor hemma hos under dessa 2 dagar. de accepterade inte att vi skulle bo på hotell :). Hans mors grytor ska tydligen vara underbara. Det ser vi sannerligen fram emot. Förhoppningsvis hinner vi denna dag med lite sightseeing för att ta lite bilder till alla våra reseguider. På kvällen sätter vi oss på ett nattåg som under natten tar oss till västkusten och staden Kochi.

Dag 7

När tåget rullar in till Kochi så har vi kommit till dag 7 på vår Indienresa. Kochi är stället där vårt team av PHP-programmerare sitter med vår emenente projektledare Joseph i spetsen. Men dag 1 blir det att åka till vårt mycket trevlig hotell och checka in, och njuta lite av allt denna stad har att ge innan vi mötet upp gänget för att få bjuda dem på en bit mat och snacka en massa skit.

Dag 8 – Dag 10

Nu börjar planeringsarbetet med dessa herrar. De har en mycket betydande roll i vår verksamhet då de ansvarar för utvecklingen av Resebokningen, Priskraft och alla våra kundjobb. Därför spenderar vi många dsgar här och kört hårt som sjutton. Förhoppningsvis hinner man med något nöje under denna vecka också efter att man gjort sitt arbetsmässigt, det är ju ändå en tjänsteresa. Men klart man måste ta sig ett dopp då och då också 🙂

Dag 11 – Dag 13

Dessa dagar bjuds det på en liten kick off, kan man väl säga då vi ska åka ut med båt på flod med delar av gänget och där man även sover på båten. Spännande, läskigt och så men…

Dag 14 – Dag 15

Nu tar vi återigen ett inrikesflyg och flyger upp till New Delhi igen, där vi återigen vilar upp oss igen på ett hotell för att sedan påbörja den långa resan hem.

Dag 16

Nu åker vi hemåt, tidigt tidigt på morgonen. Och jag kommer troligen tycka att det ska bli sjukt skönt och härligt att få träffa mina barn igen.

Så ser det ut. mycket flängande men kul ska det bli. Kul som sjutton, och vi bloggar oss igenom hela resan så att ni får lite nöje här hemma.

About Andreas 5209 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.