Nya filmer

Streaming av film och serier är något som är riktigt lättillgängligt nuförtiden och tiden då du var bunden till en TV eller speciella tider för att se på en film eller serie är långt förbi. TV, dator surfplatta eller mobil, vilken enhet du än föredrar så finns streamingtjänsternas utbud helt tillgängligt för dig utan några begränsningar. Hela 90 % av alla svenska internetanvändare tittar regelbundet på video eller TV via de olika streamingtjänsterna.

Även om det finns mycket positivt med dessa streamingtjänster så finns det två saker som de flesta troligen stött på i jakten på nya filmer och serier att börja titta på. De första är att alla de filmer och serier du vill se inte finns på samma streamingtjänst, vilket gör att du behöver abonnemang på flera olika tjänster. Vilket så klart blir väldigt dyrt. Att fastna i för många betalprenumerationer vill vi alla undvika så det är viktigt att hitta en tjänst att prenumerera på som täcker de flesta av våra behov och det gör du genom att ta lite tid att jämföra tjänsterna och ta en testperiod som flera av tjänsterna erbjuder, upp till 30 dagar gratis streaming.

Det andra är att det är svårt att hitta serier och filmer då utbudet är så stort och kategorisering. sök och bläddring i streamingtjänsternas egna appar och system ofta är väldigt dåliga. Lösninge på det problemet är filmsajter som till exempel Nyafilmer.se som är byggda för att enkelt och snabb presentera nyinkomna titlar på de olika streamingtjänsterna för att underlätta ditt val.

Streamingtjänster

Förutom de streamingtjänster som funnits på den svenska marknaden några år så som till exempel Netflix, HBO Nordic och Viaplay så har det i år poppat upp en mängd olika nya streamingtjänster. Man kan se en tydlig trend där filmbolagen har förstått värdet iu att driva en egen tjänst för att snabbt kunna få ut sina nya filmer och serier. Bland de nya streamingtjänsterna hittar vi Disney+, Paramount+ och AppleTV+ för att nämna några.

Bästa streamingtjänsten

Vilken är egentligen den bästa streamingtjänsten? Denna fråga är riktigt svår att svara på. Då de flesta tjänster erbjuder liknande teknik, kvalitet och pris så är det upp till dina egna preferenser vilken streamingtjänst som faller dig bäst i smaken. Har du barn så kanske Disney+ passar bäst, vill du ha tillgång till de senaste svenska serierna är troligen Viaplay ditt bästa val och för dig som utöver film och serier även vill kolla på sport så kan C More vara det rätta.

Illegala streamingtjänster

Utöver dessa premium streamingtjänster så finns det flera illegala streamingsajter där du kan se på film gratis. Detta är något vi vill varna för och rekommenderar dig att undvika. Även om det kan locka med att se de senaste filmerna gratis så är risken att du kan åka fast för det. Dessa sajter har dessutom lägre kvalitet på streamen, sajterna är fulla av reklam och många av sajterna är också fyllda av skadlig kod som kan påverka din dator.

About Andreas 5199 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.