Årets julklappar

Inlägget är skrivet i samarbete med Coolstuff.se

Även i år blir det julafton. Det verkar återkomma varje år. Som fembarnspappa är det så klart en mycket viktig högtid, inte bara för julklapparnas skull, utan även för att skapa något för barnen. Minnen, familj och tradition.

Jag hade fantastiska julaftnar som barn. Varje år firade vi hemma hos min älskade mormor och morfar, och även om det även här handlade om extremt mycket julklappar och extremt bortskämda barn så är det den mysiga tiden med familjen jag minns tillbaka till med glädje. Det var riktigt fint.

Är ju som sagt fembarnspappa, och hur lite julklappar jag än köper så blir det en hel del pengar som jag behöver lägga ut under julklappsshoppingen. Sedan några år gör jag 100% av shoppingen av julklappar på internet. Finns ingen anledning att göra det i vanliga butiker. Så skönt att slippa all hets, stress och får möjligheten att jämföra och alltid köpa till bästa pris. Nuförtiden är ju även Black friday en väldigt trevlig händelse inför julshoppingen och redan där kan man få tag på en hel del av juklappsbehovet. Det är skönt.

Både jag och alla mina barn älskar prylar, och vi brinner speciellt för roliga, konstiga och onödiga prylar. Min fru är inte lika förtjust. Och varje år blir det en stor beställning av prylar på nätbutiken Coolstuff.se. Ska väl erkänna att hälften av prylarna ofta är till mig själv, i år blev det en pastamaskin och en kebabspettpryl. Förra året en fotmassagemaskin och en ryggrakhyvel. Alla dessa prylar har de fortfarande i sitt sortiment och jag kan verkligen rekommendera dem. Alla prylar används faktiskt, så helt onödiga är de inte. Vad min fru än säger!

I år firar vi jul med familjen i vårt nya hus för första gången. Det ser jag verkligen fram mot.

Hur firar du jul i år?

About Andreas 5209 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.