Arbetslogg 2009-04-09 | Ekonomiarbete

Då var jag tillbaka på kontoret efter att ha varit ledig en dag för att påbörja invänjning av min son på dagis. Det gick bra kan jag meddela och i och med det blir det lite mer struktur i vardagen hemma hos familjen Bard. Det bådar gott.

Idag har hela dagen ägnats åt ekonomiarbete med fakturering, bokföring och lite genomgång inför den stundande deklarationen. Detta är ju inte alls mitt område men jag har förberett och fixat det jag kan för att sedan få hjälp av Jakob och en redovisningskonsult att slutföra det hela. Dagens tips från mig, sitt inte med bokföringen själv i ditt bolag utan outsourca det till en redovisningskonsult. Självklart ska du fortfarande behålla kontrollen och ha koll på ditt företags ekonomi men det är extremt viktigt att du fokuserar din tid på det du är bäst på och vad som får in pengar i företaget.

Idag får ni ingen dagens outfit, kamerbatteriet är dött. Fan också.

Imorgon har jag tagit ledigt igen för att umgås med familj och vänner. Det ska bli nice. Vi syns på Måndag igen

About Andreas 627 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.