Arbetslogg 2009-04-07 | Innehållssajter planeras

Idag har största delen av min tid gått åt till att planera och producera innehållssajter till vårt sajtnätverk. Vi har som kanske bekant lanserat en rad faktasajter i olika nischer de senaste månaderna och vi har ett par kvar.

Under förmiddagen så har jag fokuserat på sajten Framkallningen, som är en sajt om gratis framkallning som är en del av en tävling jag och Jakob kör internt, där vinnaren är den som konverterar bäst på det affiliate-program vi kommer att köra inom nischen. Jakob har sedan tidigare dragit upp sajten Framkalla bilder. Men jag är inte orolig trots hans försprång.
Gratis framkallning erbjudanden konverterar förresten relativt bra för er som vill testa det.

Vidare så har jag ägnat ett par timmar till att gå igenom Priskrafts system, där alla pusselbitar nu börjar falla på plats. Jag räknar med att kunna bjuda in ett par personer för en stängd testperiod inom någon vecka. Igår fick Anton Malmberg se vissa delar av systemet, och jag tror faktiskt han gillade det. Ska bli intressant att höra resten av Sveriges betyg.

Gällande Priskraft så har vi idag också låtit en redovisningskonsult ta sig en titt på vårt affärssystem under uppbyggnad. Det ska bli intressant att höra hennes åsikter. Det är ju väldans viktigt att det blir korrekt det hela och det är ju en massa delar som ska fungera ihop.


Andreas visar dagens outfit (jag ska ranka på dagens outfit som ni förstår).


Under eftermiddagen fick jag också tid att göra lite fint på mitt skrivbord. Gjorde utsikten lite bättre med min vackra sambo Elin och min söta son Elliot.

Just nu sitter jag och planerar sajten gratiserbjudande.se som kommer att bygga på Wordpress, med lite specialfunktioner för att t.ex. pusha fram erbjudanden och ranka erbjudanden. Denna webbplats blir ännu ett trevligt tillägg i vårt bolag som ska fokusera på tjänster som ska hjälpa konsumenter där Priskraft är flaggskeppet så klart.

Imorgon ska jag vara ledig då jag har en massa privata möten, bland annat med Elliots dagis som han ska börja på nästa vecka. Viktiga grejer. Så får jag passa på att umgås med min härliga familj lite också, blir väl lekparken gissar jag.

About Andreas 5188 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.