Den hjälp man behöver

En sak som jag kollar på som min nästa investering är att köpa en eller ett par mindes fastigheter lokalt här i samhället Björkvik där jag bor. Detta har jag funderat på i flera år och har på senare tid studerat och läst på mycket kring det och det känns som att that nu har en bra plan och väntar helt enkelt bara på att sätt objekt ska dyka upp så att jag kan lägga ett bud på det och förhoppningsvis få köpa det.

En av alla utmaningar jag troligen kommer stöta på är renovering och service av byggnaden med allt från mindre saker som att måla och laga till mer avancerade saker som till exempel elrelaterade saker som ska fixas. Jag är ju tyvärr inte händig överhuvudtaget så jag kommer inte kunna göra mycket alls själv, och självklart absolut inte elarbeten då det så klart kräver utbildade elektriker för att handskas med. Så där behöver mitt företag hitta en servicepartner inom el där jag kan få till något slags serviceavtal efter första genomgången och fixen av det elektriska i huset. För mig är det en jätteviktig sak att hitta en samarbetspartner mer stort säkerhetstänk och lång erfarenhet av att jobba i elbranschen.

En aktör i elbranschen som erbjuder sådana tjänster är Ex-te El i Göteborg som erbjuder tjänster inom industri och entreprenad samt servicetjänster.

Jag har kollat en del på Engelska och amerikanska ”fastighetentreprenörer” där en del gör farliga eljobb helt utan kunskap eller säkerhetstänk eller att de anlitar fel folk för jobbet och det slutar i kaos och blir 10 ggr så dyrt. Där vill jag inte hamna. Och med en svärfar som jobbar med elsäkerhet så har jag fått mig och en och annan föreläsning tillsammans med skräckhistorier om det, och tar det därför ännu mer på allvar.

 

About Andreas 5209 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.