Öka din sommarfräscha känsla med ett bländande leende

”Att le är det billigaste sättet att försköna sitt utseende.” ”Leendet är nyckeln som passar till låset i allas hjärtan.” Vi har alla hört dem, uttrycken om hur mycket ett leende betyder och hur mycket det kan förändra; både när det gäller ditt eget utseende och när det kommer till att förändra och förhöja en stämning mellan människor. Och det är svårt att inte hålla med – ett leende har verkligen förmågan att ändra på mycket.

Precis som ett leende betyder mycket för ditt utseende och din omgivning så är dina tänder avgörande för ditt leende och hur det uppfattas. Det är omöjligt att värja sig mot en prydlig tandrad med vita, fläckfria tänder som får hela ansiktet att skina upp. Precis lika omöjligt är det att inte stirra på missfärgade eller fläckade tänder. Tänderna drar fokus till sig på ett uppenbart och ibland oönskat sätt. Vem vill ha det när vi försöker ha kul och slappna av genom att vara vårt allra fräschaste jag på en härlig sommardag?

Vitare tänder

Precis som när du fönar håret, sköter din hy och tränar så gäller det att sköta tänderna. Även om dina tänders nyans till stor del beror på ärftlighet så hjälper det inte till att hålla dem vita och skinande när bovar som kaffe, rödvin och snus lurar runt hörnet och kan bidra till missfärgningar. Något som tyvärr blir extra synligt när sommaren, vår allra ljusaste och soligaste årstid, nalkas med stormsteg. Men allt det här kan en tandblekning råda bot på.

Och varför inte passa på lagom till sommaren? Årstiden då vi lever upp. Kommer ut ur vinterdvalan och våra skal. Börjar umgås med fler – och i större sociala sammanhang. Man vill helt enkelt se bra ut eftersom allt syns tydligare på sommaren. Vi uppgraderar vår garderob, vi skaffar en ny, härlig frisyr med somrigare färg, och vi brukar se till att vara i god form i övrigt.

Ett vackert leende

Men lägger vi samma kraft på vårt leende? Satsar vi på att hålla våra tänder i god form och fräsch färg? Ett leende som ofta är det första andra ser, och fastnar för? När du ska beskriva hur andra människor ser ut är det inte typen av skjorta de bär som du tänker på först – det är deras ögon och leende.

Många människor har fruktansvärda komplex för sina tänder och färgen på dem. Vi har alla den där vännen som nästan uteslutande ler med stängd mun, som helt enkelt är trött på att andras blickar ska fastna på tänderna och inte på det härliga leendet som finns där bakom emaljen.

Var inte sådan. Ta chansen att kunna släppa det en gång för alla. Lägg samma omtanke på ditt leende som på din frisyr, din stil och din solkyssta hy och satsa på en tandblekning för att få ett leende som smälter alla som får chansen att se det. För som det gamla ordspråket lyder; det finns inget som kortar avståndet mellan två människor som ett leende.

About Andreas 555 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*