Arbetslogg 2009-04-06 | En givande dag

Tänkte försöka hålla lite liv i bloggen framöver och det bland annat med ett försök till dagliga arbetsloggar men så klart varva det med lite roligare och mer givande inlägg. Men det finns en stor del av er läsare där ute som är intresserade av vad man gör, hur man gör det och varför man gör det. Så ni kanske blir glada?

Till att börja med kan jag säga att det är underbart att nu vara igång på riktigt med vårt bolag och i alla fall kunna arbeta ordentligt. Sen att man inte lever som en kung ännu är inte alltid kul, men det kommer ju alldeles snart. Det är jag helt säker på. Och om ni kollar på bilden nedan så vet ni varför jag tycker det är värt att kämpa så hårt och varför det är skönt att numera vara ledig på helgen.


Svaret är Elliot Bard, min ettåriga son som gör livet extra värt att leva.

Dagen idag började med ett mycket givande möte, som förhoppningsvis och jag tror jag kan säga nästan helt säkert ger oss jobb åt ett mycket trevligt, för tillfället icke namngivet företag. Jag tror de kommer att uppskatta de resurser och den kompetens vi kan erbjuda dem. Det känner jag att jag kan säga utan att låt för dryg och kaxig.

Förmiddagen gick sedan åt till att hjälpa våra trevliga grannar att få igång deras nätverk. Så Jakob fick ta den biten. Så idag har vi byggt upp vårt goodwill-konto hos grannarna. Det skadar inte 😉 Under denna tid tog jag tag i offerterande till den nya kunden och återkoppling av ett jobb vi gör åt en advokatbyrå som varit kund hos mig i flera år. Nu är dock första gången vi gör något storskaligt åt dem. En massiv webbplats i grunden byggd på WordPress (så klart) med en massa trevliga funktioner. Vi börjar närma oss något nu och det är härligt med kunder som direkt blir förälskade i Wordpress. Som förstår kraften i det hela och direkt börjar skapa innehåll vitt och brett. Skönt för oss webbfolk som konsultar att vi inte behöver tjata om vikten av bra och relevant innehåll. Det kommer så naturligt tack vare WordPress enorma användarvänlighet.

Jakob och jag tog oss sedan på lunch och satt oss på en uteservering längs Hornsgatan, där åt vi sedan mat och pratade jobb i solen. Skönt att man kan kombinera njutning och jobb så här 🙂

Efter att vi kommit tillbaka så kom Anton ”Mumintroll” Malmberg och hälsade på. Alltid kul när likasinnade kommer och hälsar på och snackar skit och affärer. Vi tog oss också tid till att gå ned till Gamla Stan och köpa glass på Ben & Jerrys. Efteråt var alla nöjda och smått illamående och begav oss tillbaka in i skuggan på kontoret för att fortsätta arbetsdagen och här sitter jag nu och bloggar.


Så här ser jag ut idag. Dagens outfit 😉


En produktiv dag där jag fått massor gjort. Skönt att kunna kryssa allt stort på att-göra-listan. Du har väl inte missat att vi nu också bloggar på Dream Builders?


Imorgon har jag främst detta att göra, sen blir det ju aldrig ”bara” det så klart.

About Andreas 5178 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.