5 tips på unika bröllopsgåvor

De flesta bröllopsgäster vill ge bort något unikt och speciellt till brudparet, men vad ger man någon som förmodligen redan har det mesta som behövs? Med en god portion fantasi och lekfullhet kan man faktiskt ge bort något alldeles fantastiskt som man kanske också innerst inne önskar sig själv. Det sägs ju att den bästa gåvan att ge någon annan är något man själv skulle vilja ha. Många minns också sina bröllopsgåvor med glädje så varför inte passa på att förgylla dagen lite extra.

1. Ge stjärnparet en egen stjärna

När man köper en riktig stjärna får man ett ägarcertifikat tillsammans med namn och koordinater. Utöka gåvan med ett personligt graverat teleskop så kan de nygifta spendera sin första stjärnklara natt med att titta på den egna stjärnan. Detta blir också en gåva som kan uppskattas om och om igen.

2. Gör en skulptur av brudparet

En annorlunda och väldigt hållbar gåva är att ge bort en skulptur av brudparet som föreställer dem själva med bröllopsdatumet som inskription eller med en plakett som innehåller några romantiska rader av särskild betydelse för de nygifta. En gåva av detta slag kan glädja i många generationer framöver. Den kan dessutom få en särskild plats i det gemensamma hemmet.

3. Spela in en egen skiva

Ge bort ett presentkort på att spela in en egen skiva med musik som speglar parets viktigaste och mest romantiska stunder tillsammans. Resultatet blir ett oförglömligt minne som dessutom kan leda till många framtida romantiska ögonblick. Varför inte spexa till det lite extra och samtidigt ge bort ett karaoke spel? Brudparet kommer garanterat att få njuta av en underhållande stund.

4. Köp en tomträtt på månen

Ett tips på en riktigt annorlunda och unik present är att köpa en bit mark på månen och ge det lyckliga brudparet. De som redan har det mesta äger garanterat inte en måntomt. Att bokstavligen ”ta ner månen” till sina nära och kära är både fantasifullt och unikt. Vill man dessutom komplettera ägarbeviset med en antik månglob så får man en väldigt genomtänkt och speciell gåva.

5. Ge bort en romantisk resa

Att ge bort en weekendresa är aldrig fel och det finns gott om romantiska resmål att välj bland. De flesta par uppskattar möjligheten att kunna åka bort tillsammans och spendera kvalitetstid ihop. Här är det bara fantasin som sätter gränserna för vart resan kan gå eller hur lång den faktiskt ska bli. Om man bestämmer resmålet i förväg så kan man också utöka gåvan med ett kuvert färdigväxlad valuta eller två matchande resväskor. Vill man skämma bort brudparet ordentligt kan man dessutom se till att de får förstaklassbiljetter på flygplanet. De flesta uppskattar omtanken med lite extra lyx som lyser upp vardagen.

About Andreas 549 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*