Vi har växt ur vår lokal

Nu har vi suttit här i vår kontorslokal i dryga 8 månader och vi har trivts väldigt bra, trots den lilla trånga lokalen på 14 kvm vi har.

Sedan September så har vi också trängt i en praktikant på denna yta, vilket har gjort det snäppet värre, även fast det faktiskt fungerar rätt bra. Men med detta har vi insett att vi kommer att växa ur vår lokal och det rätt snabbt. Så för någon månad sedan började vi lite smått söka av det stora Internet efter en ny lokal som klarar vårt nuvarande behov och även vårt  framtida. Efter årsskiftet så kommer vi behöva anställa någon, och sen vill vi fortsätta med praktikplats och utöver det så kommer minst en annan entreprenör flytta in och hyra plats av oss. Så vi blir minst 6 st, och det är som ni förstår omöjligt på 14 kvm, så vi har kollat på kontorslokaler över 60 kvm och nu hittat en som i stort sett är klar. Vi behöver bara få med alla parter och ta ett sista slutgiltigt beslut för en flytt.

Nu är som sagt ingenting spikat och klart med om du är sugen på en kontorslokal på 14 kvm, precis vid Slussen i Stockholm så kontakta mig för mer information så kanske det blir du som får ta över vår lokal.

Kontorslokal som vi tittat på idag.
Kontorslokal som vi tittat på idag. Vindsvåning på 65 kvm med tillhörande terass.
 

About Andreas 5180 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.