Mina mål för 2010 – Mitt guldår

Då är det snart här, mitt guldår. År 2010. Året där allt släpper, och jag äntligen kan slappna av mer mentalt även fast detta år kommer innebära mer jobb än tidigare år.

Så det är väl läge att jag skriver ned ett par mål inför det kommande året.

Priskraft

 • Lansera vår startup Priskraft publikt i Mars och ta det till de höjder det förtjänar att hamna i.
 • Starta Aktiebolag för Priskraft i April.
 • Bli bättre på att sälja. Tror det bästa är att praktisera det helt enkelt, och det behövs till Priskraft.

Resebokningen

 • Lansera Resebokningen i Februari och få igång mer aktivitet i resenätverket.
 • Nå 10 000 unika besökare, första 2 veckorna och 50 000 unika besökare i månaden inom 3 månader, endast genom sökmotorerna och det egna nätverket av resesajter.

Dream Builders

 • Mitt omsättningsmål för Dream Builders 2010 är 2-3 miljoner kronor. 2 miljoner tror jag vi klarar utan problem nu.
 • Hitta en ny lokal att flytta in i från och med Mars. Vi har som sagt växt ur vår nuvarande.
 • Anställa en Internetmarknadsförare i Dream Builders från och med Mars. Detta är något vi behöver för produktionen, behöver nu bara säkra något kontrakt till så att vi kan vara lite mer säkra för den anställdes skull.
 • Omvandla Dream Builders till Aktiebolag i Juli.
 • Behålla produktionstempot så att vi kan behålla den fina statistiken med 95% utvecklade domännamn i vår portfölj.

Allmänt

 • Starta ett nytt företag inom rese- och upplevelsebranschen under andra halvåret 2010. Har ett par härlig affärsidéer, men det hänger så klart på att jag har tid till det och att Jakob är sugen han med 🙂
 • Från och med efter sommaren vara ledig varje Fredag för att få mer tid med barnen.
 • Hjälpa min sambo Elin att starta ett företag.
 • Hjälpa någon som har det svårt i livet att komma på fötter igen genom mentorskap och coachande. Vare sig det gäller att starta eget eller att hitta ett jobb. Kommer att behöva hjälp att hitta kandidater till detta. Det är min tur att ge tillbaka nu och detta är ett mål jag kommer bli väldigt besviken om jag inte lyckas uppnå.
 • Sälja av allt som inte kommer bli aktivt under 2010, i min enskilda firman då. Och det är mycket det.
About Andreas 5209 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.