Vad har hänt sen sist?

Den här bloggen har varit inaktiv sen 2013 då jag tröttnade på att blogga. Egentligen älskar jag att blogga, men det fanns het enkelt ingen motivation till att göra det ordentligt. Och speciellt inte inom just företagande och entreprenörskap.

Så här 5 år senare är jag sugen på att komma igång igen och nu har jag funderat lite och jag tror att om jag ska blogga ordentligt så får nog detta bli en bredare blogg som tar upp fler delar av mitt liv. Även om företagandet är en stor del av mitt liv. Jag är ju även fembarnspappa, hobbykock, villaägare, nakenmodell, shopaholic, alldeles för tjock och ponnypappa. Som ett par exempel.

Så vad har hänt sen sist? Denna blogg har ju från början hetat ”Min resa till frihet” och jag har nog uppnått mycket av det målet. Jag har till exempel:

  • Flyttat till den lilla orten Björkvik och köpt en tiorumsvilla mitt i byn efter att under två år ha hyrt en fantastisk herrgård i samma by.
  • Blivit pappa till en till underbar unge. Är nu alltså fembarnspappa.
  • Gift mig med Malin, som jag är tillsammans med sen 2012.
  • Sålt ett av min företag.
  • Startat flera nya företag.
  • Köpt en flock med hästar.
  • Varit mer ledig än jag har jobbat.

Nu testar jag det här med bloggandet igen. Så får vi se om jag klarar av det denna gång.

 

 

About Andreas 5188 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.