Bäst musik just nu

Jag är en person som alltid lyssnat på musik i de flesta musikgenrer. Jag älskar musik och jag älskar att sjunga. Musik är en stor del av mitt liv.

När jag var ung var jag inte lika öppen med vad jag gillade. Jag gillade ju både Tupac, Westlife och Metallica. Men det var ingen som visste att jag tyckte om typisk pojkbandsmusik. Man skulle lyssna på rap eller rock. Det som var coolt.

Något som jag inte tyckt om att lyssna på mycket tidigare är musik på svenska, men på senaste tiden så har det vänt. Just nu spelar jag väldigt mycket Molly Sanden, Victor Leksell och Mares. Otroligt duktiga artister med otroligt bra låtskrivare.

Vilken är din favoritartist just ju? Kommentera gärna nedan.

About Andreas 5188 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.