Två större satsningar | Arbetslogg 2009-06-26

Under förmiddagen idag så har jag tillsammans med min kodare jobbat för att räkna ut och ta fram en offert för en Facebook-applikation, åt en kund som jag träffade igår under ett par timmar. Ett mycket spännande och intressant möte. Nu börjar vi närma oss att får klart den i alla fall tror jag och hoppas att den leder till ett avslut.

För övrigt idag så har jag ägnat min tid åt ett par egna satsningar, och de i den lite större skalan än mina normala innehållssajter. Detta är mycket spännande och jag har fått loss en del pengar för att förverkliga dessa projekt lite mer storskaligt. Så dessa två projekt tillsammans med Resebokningen får kärlek i både tid och pengar.

Idag har jag fått iväg design- samt logotypbeställning för projekten och skrivit instruktioner för hur den sedan ska kodas. Självklart används WordPress som en stabil grund till projekten. Jag har också fått iväg en rejäl textbeställning på dryga 10 000 ord till dessa sajter, bara som en start innehållsmässigt..

Spännande tider, eller vad säger ni mina vänner?

 

About Andreas 626 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.

5 Comments

  1. Lite nyfiken att höra hur du kommer utforma Resebokningen? Är det tänkt att vara en ren bokningssida eller kommer det även vara innehållsbaserad med reseguider? Själv jobbar jag i princip bara med reseguider även om jag inte är så rutinerad ännu.

  2. Resebokningen centrala funktion är att söka av och presentera resor men sajten kommer också vara en heltäckande reseguide för alla resmål som kan eftersökas i sökmotorn.

Kommentarerna är stängda.