Uppdateringar av sajter | Arbetslogg 2009-06-21

Första helveckan utan min kära kollega Jakob här på kontoret då. Och när chefen är borta så dansar Andreas på skrivbordet…. Fast typ inte. Han har ju koll på mig ändå! Eller hur Jakob?

Förutom ett kundmöte idag för att styra upp dennes sajter så har jag varit mest aktiv med att uppdatera sajter som vi redan lanserat, det behövs ju det med ibland. Vårda det man har. Detta underlättas grymt mycket nu med det dokument Jakob tagit fram med översikt på vårt nätverk. Perfekt att se kommentarer på vad som senast är gjort och så vidare.

I denna process med uppdateringar så har jag bland annat gått igenom statistik för sajten och statistik för de erbjudanden vi marknadsför för att se vilka sidor på sajten och vad för annonsmaterial som konverterar. Detta är riktigt roligt och intressant faktiskt. Och självklart väldigt viktigt, små ändringar kan öka konverteringen markant. Det har jag lyckats få till flera gånger.

Som vanligt har jag också fått upp ett par nya sajter och dena gång är det en sajt om casinospelet Roulette (roulettetoppen.se) och en sajt om bingo (bingo1.se) och poker.Nu börjar vår satsning inom spelsegmentet ta sig ordentligt och en del av sajterna som varit med ett tag har börjat konvertera bra på den lilla trafik de har. Det glädjer mig.

 

About Andreas 626 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.