Kom igång med affiliatemarkadsföring

Om du är i startgroparna för att sätta igång och arbeta med affiliatemarknadsföring, som affiliate åt annonsörer som driver affiliateprogram, då ska du vara glad att du läser denna blogg. För här på bard.nu kommer du framöver hitta en serie med artiklar, tips och resurser som kan får dig att komma igång ordentligt med affiliatemarknadsföring.

Affiliatemarknadsföring är inte raketforskning men det är heller inte en väg utan hinder fram till framgång, och som med vilken verksamhet som helst så är det viktigt att ha en strategi för hur du ska arbeta och nå dina mål. Din strategi och plan är självklar individuell och mycket handlar om smarta lösningar och experiment för att hela tiden öka konvertering av de erbjudanden som du som affiliate marknadsför, men det är alltid viktigt att ha en grund, och eftersom branschen inte är purfärsk finns det mycket som har testats. Med det så finns det saker som du direkt bör undvika, misstag som andra gjort och tips på saker som förbättrar din konvertering.

Mitt mål, är att tillsammans med andra gamla hundar i branschen få ihop en riktigt bra guideserie som blir en enorm, välanvänd och uppskattad resurs för Internetmarknadsföringsbranschen.

About Andreas 5202 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.