Skapa och hantera gratisevenemang

Inlägget är skrivet i samarbete med magnetevents.se

I mitt jobb som egenföretagare och som inblandad i väldigt många olika projekt med väldigt många olika kunder så händer det flera gånger om året att jag behöver anordna event och olika sorters evenemang för kunder och leverantörer. Nu har ju den pågående pandemin ställt till det lite och det blir mer digitala evenemang än fysiska, och många har ju börjat anpassa sig efter detta även om det så klart är en helt annan sak att faktiskt träffa folk på riktigt.

Vi människor har ju ett behov av att träffas, vare sig det gäller affärer eller privat och det finns fantastiska verktyg som underlättar att planera, anordna och bjuda in till träffar och event för både privatpersoner och företag.

Ett företag som erbjuder en gratis tjänst för digital inbjudan och anmälningar av gäster till gratisevenemang är Magnetevents.se. De erbjuder dig att administrera ditt gratisevent i ett verktyg och system. Du kan där arbete effektivt och få ett riktig snyggt resultat.

De erbjuder 3 olika paket av sin tjänst och även om deras gratisversion ger dig vissa begränsningar så ingår mycken även där. I deras paket som de kallar ”Fri” får du till exempel, skapa anmälningssida med egen design, lägga upp bilder och filmer, bädda in information på din egna webbplats, ge vägbeskrivning genom automatisk karta, dela eventet i sociala medier, skicka inbjudningar och mycket mer. Det räcker som sagt långt för ett gratievenemang.

För oss har det fungerat riktigt bra med digitala evenemang under slutet av 2020 och även om en skål inte klingar lika fint digitalt så har alla inbjudan kunder och leverantörer varit nöjda och glada. Och att kunna använda smidiga och effektiva verktyg för detta och slippa till exempel Facebooks halvdana är värt mycket.

Hur har det sett ut för dig med evenemang senaste tiden? Har du vant dig vid det digitala eller är det fortfarande live event som gäller för dig? Kommentera gärna nedan.

About Andreas 604 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.