Ekonomisk administration

Jag har ju nu drivit företag i över 16 år, varav 11 år på heltid, så jag tror jag kan våga mig på att kalla mig för en erfaren egenföretagare som har varit med om det mesta man kan vara med om som företagare, med alla byråkrati, krav, toppar och dalar som man får uppleva konstant i sitt företag.

En av de mest tidskrävande jobben som egenföretagare är den ekonomiska administration som innefattar till exempel betalning av fakturor, fakturering, löneutbetalningar och bokföring. För mig var det inget snack om att redan vid starten av mitt första företag, min enskilda firma som fortfarande finns kvar, direkt anlita en redovisningskonsult och redovisingsbyrå för att få hjälp med min bokföring och lön. Detta trots att jag är utbildad inom företagsekonomi och redovisning. Detta beslut är något som jag aldrig har ångrat. Inte en enda sekund. Det ger mig möjligheten att fokusera på min huvudsyssla, det jag är bra på och tjänar pengar på. Skapa affärer istället för att bokföra. Vill man växa är det nästan ett måste, och i slutändan så tjänar man pengar på att låte ett proffs göra det. Din tid är värd mer än pengarna du sparar på att bokföra och göra annan administration själv.

Något som däremot har varit svårt är detta med att hitta en bra redovisningsbyrå med en konsult som passar just mig, mina företag och mina behov. Det har varit en resa med allt från rena bedragare till överprisade byråer och till nu senaste som är helt fantastisk på alla sätt och gör att jag känner mig trygg. Det är så otroligt viktigt att få ha den känslan som egenföretagare, man har tillräckligt med annat att tänka på och oroa sig för. För mig är det också viktigt med någon slags lokal anknytning att man när det behövs kan träffa sin redovisningskonsult. Om man bor i Göteborgsområdet så vill man helst ha en Redovisningsbyrå Göteborg och i Stockholmsområdet gärna en redovisningsbyrå i Stockholm. Jag gillar detta med alla digital redovisningsbyråer som blivit populära på senaste tiden, men för mig är det lokala och fysiska mötet fortfarande viktigt och en trygghet när det gäller mitt företags ekonomi.

Om du är intresserad av en offert från redovisningsbyråer ta dig en titt på http://xn--gteborgredovisningsbyr-95b00b.se direkt och gör som jag, släpp den ekonomiska administrationen vidare till proffs.

About Andreas 626 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.