Praktikant och magiker | Arbetslogg 2009-08-19

Som ni kan ana bara genom att läsa titeln på detta blogginlägg så har detta varit en mycket intressant dag.

Dagen började med att styra upp det vanliga, med alla sajter och samtidigt bearbeta dagens mailskörd. Det tar ju sin lilla tid. Vid lunch hade vi bokat möte med Marcus, en kille som ska praktisera hos oss under en 6 månaders periond. Så idag gjorde vi det formella, vilket innebar att fylla i lite information och sedan skriva under på att vi accepterar praktikanten. Efter det så tog vi oss ned till Akkurat och åt en god lunch, och lärde känna varandra lite bättre.

Tror det blir riktigt givande med en praktikant på plats. Ska bli kul att handleda inom alla delar av Internetmarknadsföring som vi arbetar med.

Efter lunch rusade vi upp på kontoret och förberedde oss för ett möte med en magiker som heter Hans. Hans visade sig vara en riktigt trevlig prick, och hans tjänster för företagsevent är mycket intressanta. Vi blev dock inte borttrollade av denna trollkarl, även fast det hade varit spännande. Hoppas på ett bra samarbete med Hasse-trollkarl i alla fall.

About Andreas 604 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.

3 Comments

 1. 6 månader heltid?

  Gick det bra med den virtuella assistansen? Vad är resultatet av hälsopolicyn? Fast framför allt är jag mest intresserad av hur ditt ”nya” fasta kontor har påverkat dig och din verksamhet.

  • Japp, 6 månader heltid.

   Det gick si så där med den virtuella assistenten, så jag valde att pausa samarbetet under sommaren och tänka igenom det hela. Jag har dock tjänat igen pengarna jag investerade i det han gjorde.

   Jakobs och min hälsoresa har inte gått så bra, däremot har jag påbörjat min egna nu, som går väldigt bra.

 2. Spännande. 6 månader heltid, ska bli riktigt spännande att följa. Hoppas praktikanten får introducera sig på din blogg framöver!

Kommentarerna är stängda.