Så här tjänar jag pengar

Det finns många sätt att tjäna pengar på Internet, och jag har testat och lyckats med flera kanaler och metoder genom åren. Det är  lättare att tjäna pengar online än många andra sätt och visst är det möjligt att bygga upp passiva inkomster på Internet, men att tjäna dessa passiva pengar, är inget som kommer gratis utan det kräver långsiktigt arbete och troligen också mycket löpande.

Stor del av min strategi går ut på att låta andra göra arbetsuppgifterna för det löpande, medan jag utvecklar nya koncept och idéer. På det sättet har jag skapat en rad realtivt passiva inkomstkällor, jag har dock en bit kvar innan det är helt passivt.

Med detta vill jag inte säga att jag inte vill jobba för att tjäna mina pengar, utan jag menar att jag med denna strategi kan bygga något lånsiktigt som kan ge mig avkastning långt framöver och jag med detta kapital kan fortsätta bygga upp mina företag och projekt och ta dem till nya höjder.

Så här tjänar jag pengar på Internet.

 

Konsultering

Jag säljer min expertis och tjänar pengar på det. Jag har byggt upp mitt varumärke med webben som kanal och har idag nått en status, som gör att jag kan sälja min tid.

 

 

Publicering

Jag har som publicist av webbplatser arbetat med diverse affiliate-program och annonsnätverk i flera år. Detta är något de flesta kan komma igång och tjäna pengar med lätt, men att bli mästare på att få sin trafik att konvertera på de erbjudanden man lägger upp är en annan sak. Jag börjar bli duktig på detta, och en hyfsat stor del av min inkomst kommer från affiliate-marknadsföring, men jag har en bit kvar innan jag kallar mig mästare, eller super affiliate för den delen.

 

Blogga

På mitt bloggande tjänar jag pengar både indirekt och direkt. Detta kommer in både under konsultering och publicering, då jag dels bygger mitt varumärke och marknadsför mina tjänster på bloggen och del direkt säljer annonsplatser.

 

Digitala produkter och tjänster

 

Jag har också tagit fram ett antal digitala produkter och tjänster som jag säljer. Det kan handla om ett script eller en medlemstjänst.

Den största posten i denna kategori är utan tvekan försäljning av domännamn, vilken jag gör en hel del, om än inte aktivt.

 

 

About Andreas 605 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.

5 Comments

  1. ”Stor del av min strategi går ut på att låta andra göra arbetsuppgifterna för det löpande” – Detta har jag misstänkt länge. Det är därför jag sliter som ett djur medan du pillar dig i naveln 😉

  2. Intressant. Jag tror mycket på passiva inkomstkällor, och jag håller själv på att bygga upp ett antal sajter som jag hoppas kunna få avkastning på senare!

  3. Alltid spännande att läsa en post där man ser hur andra tjänar sina pengar. Jag har också börjat i liten skala att anlita andra att göra ”det tråkiga jobbet”.

    Det kan exempelvis vara att bygga länkar runt sina sidor. Det är ett fruktansvärt tråkigt arbete och jag delar mer än gärna av mig av detta till den som vill 😉

    Har också börjat se resultat nästan direkt och det sporrar mig oerhört 😀

    Jag ser att du inte nämner Google Adsense som en inkomstkälla. Använder du inte detta ?

Kommentarerna är stängda.